#سالاد_روسی
مواد لازم:
سیب زمینی 3 عدد بزرگ
خیارشور نگینی خردشده:1 لیوان
نخود فرنگی و ذرت بخارپز شده:1 لیوان
هویج بخارپز یا پخته شده و نگینی خرد شده:نصف لیوان
ژامبون مربعی خرد شده:1 پیمانه(اگه ژامبون گوشت دودی باشه سالادتون بینظیر میشه)
(میتونین به جای ژامبون از کالباس خشک هم استفاده کنید) ولی من برای سفارشاتم همیشه ژامبون گوشت میزنم
شوید و پیازچه تازه خرد شده: نصف لیوان
سس مایونز:4 تا 5 ق غ
نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی رو نگینی خورد کنید و آب پزش کنید دقت کنید زیاد نپزن
چون موقع مخلوط کردن له میشن
هویج رو نگینی خورد کنید و آب پزش کنید
خیار شور و ژامبون رو هم نگینی خورد کنید
شوید و پیازچه تازه رو ریز خورد کنید
بعد همه ی مواد رو باسس مایونز و نمک و فلفل سیاه قاطی کنید تا سس به خورد مواد بره و بریزید داخل ظرف درب دار یا روی ظرفتون و با سلفون بپوشونید و بزاریدش داخل یخچال تا چند ساعتی بمونه و آماده شه. اگه این سالاد و برای مهمونی میخواید آمادش کنید میتونید از روز قبل تهیه کنید و بزاریدش یخچال یا تو ظرف شات سرو کنید و روشو دلخواه تزئین کنید. .
من برای تزئین از گوجه گیلاسی و لیمو ترش و کاهو فرانسوی استفاده کردم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳