موادلازم هویج ۵۰۰ گرم سیر ۲ حبه جعفری یا شوید خرد شده ۳ قاشق سوپخوری گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه فلفل قرمز به مقدار لازم نمک به مقدار لازم روغن سالاد (ترجیحا روغن زیتون ) ۳ قاشق سوپخوری مایونز ۱ قاشق سوپخوری(به دلخواه) آب لیموترش تازه ۳ قاشق سوپخوری(به دلخواه) ماست ۲ پیمانه هویج را درشت رنده کنید و در تابه با کمی روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.سیر له شده، هویج، جعفری یا شوید، گردو و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید، ماست و درصورت تمایل مایونز و آب لیموترش را اضافه و مخلوط کنید.میتوانید در تابه کوچکی کمی روغن بریزید و پس از گرم شدن و یک قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کنید و بلافاصله از روی حرارت برداشته و روی سالاد بریزید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲