مواد لازم برای آش داش کلم تبریزی ۵-۶ نفر ۶۰۰ گرم سبزی فقط تره و جعفری ۲ عدد کلم قمری متوسط ۱ عدد پیاز بزرگ ۱/۴ پیمانه لپه ۱/۳ پیمانه برنج ۲ عدد گوجه فرنگی بزرگ ۲ ق غ رب گوجه فرنگی ۱ لیوان آب قلم نمک و فلفل به میزان لازم نعناع داغ و پیاز داغ کشک برای تزئین طرز تهیه آش داش کلم تبریزی برنج را با آب و نمک به مدت ۲ ساعت خیس کنید. پیاز را خلال کرده و سرخ کنید. کلم‌ها را نگینی کرده و آنها را نیز سرخ کنید. لپه را نیم پز کنید. در قابلمه بزرگی ۱ لیتر آب را به همراه آب قلم جوش آورید.سبزی و لپه و برنج و کلم سرخ شده و گوجه نگینی را داخل قابلمه آب جوش بریزید و بگذارید تا بپزد. بعد از ۱ ساعت یک قاشق از پیاز داغ و نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه کنید و بگذارید تا آش جا بیفتد. سپس آش را با نعناع داغ و پیاز داغ و کشک تزئین بفرمایید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲