مواد لازم برای کوکوی کدو حلوایی کدو حلوایی:یک و نیم کیلوگرم پیاز:3 عدد متوسط شکر :یک قاشق سوپ خوری زعفران ساییده شده :یک قاشق چای خوری سرپر آرد سفید : یک قاشق سوپ خوری نمک و فلفل :به مقدار لازم روغن مایع سرخ کردنی :به مقدار لازم برای سرخ کردن تخم مرغ :4 عدد طرز تهیه ابتدا پیاز و کدو حلوایی را پوست گرفته و رنده کنید ، سپس تابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن بریزید تا داغ شود. پیاز را به تابه بیافزایید و تفت دهید ، سپس کدوحلوایی را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا سرخ شده و آب آنها کشیده شود. در این فاصله زعفران را آسیاب کرده و به مخلوط بالا اضافه نمایید ، در ادامه نمک و فلفل آن را اندازه کرده از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود. تخم مرغ را به مخلوط بالا افزوده و خوب هم بزنید ، سپس آرد را هم بریزید و خوب مخلوط نمایید. حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود ، هر بار مقداری از مایه کوکو را با دست بردارید و حالت دهید سپس داخل تابه سرخ کنید. کوکوهای سرخ شده را در ظرف مورد نظر بچینید و با مخلفات دلخواه سرو نمایید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆