#کوکو_کدو_حلوایی
مواد لازم برای کوکوی کدو حلوایی
کدو حلوایی:یک و نیم کیلوگرم
پیاز:3 عدد متوسط
شکر :یک قاشق سوپ خوری
زعفران ساییده شده :یک قاشق چای خوری سرپر
آرد سفید : یک قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل :به مقدار لازم
روغن مایع سرخ کردنی :به مقدار لازم برای سرخ کردن
تخم مرغ :4 عدد
طرز تهیه
ابتدا پیاز و کدو حلوایی را پوست گرفته و رنده کنید ، سپس تابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن بریزید تا داغ شود.
پیاز را به تابه بیافزایید و تفت دهید ، سپس کدوحلوایی را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا سرخ شده و آب آنها کشیده شود.
در این فاصله زعفران را آسیاب کرده و به مخلوط بالا اضافه نمایید ، در ادامه نمک و فلفل آن را اندازه کرده از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود.
تخم مرغ را به مخلوط بالا افزوده و خوب هم بزنید ، سپس آرد را هم بریزید و خوب مخلوط نمایید.
حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود ، هر بار مقداری از مایه کوکو را با دست بردارید و حالت دهید سپس داخل تابه سرخ کنید.
کوکوهای سرخ شده را در ظرف مورد نظر بچینید و با مخلفات دلخواه سرو نمایید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆