نان باگت را به صورت اریب برش زده و روی سینی فر بچینید ، زیر و روی نان‌ها را با روغن زیتون و به کمک قلم مو چرب نمایید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر گذاشته تا کمی برشته شوند. سیر‌ها را کاملا له کرده و روی نان‌ها بمالید . گوجه فرنگی‌ها را فیله کرده و نگینی خرد کنید . گوجه‌ها را همراه نمک و فلفل روی نان ها ریخته و با تکه های پنیر ۵ دقیقه در فر بگذارید. پس از خارج کردن از فر چند پر ریحان روی گوجه ها قرار دهید و سرو نمایید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗