مواد لازم 4 عدد بادمجان 3 عدد فلفل قرمز (کاپیا) 2 عدد گوجه فرنگی متوسط 1 عدد پیاز کوچک 3 عدد فلفل سبز به دلخواه 5 حبه سیر کوچک یک تا دو ق غ جعفری ساطوری شده 1 فنجان قهوه روغن زیتون سرکه سیب یا سرکه انگور دو بند انگست از 1 فنجان قهوه نمک به مقدار لازم طرز تهیه: اول از همه ، بادمجان ها و فلفل ها را خرد کنید، گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و آنها را به شکل مکعب برش بدید. حالا بادمجان و فلفل و گوجه رو به صورت جدا درون تابه با مقداری روغن سرخ کنید. سپس پیازها را خرد کرده و سیر را رنده کرده یا به صورت ریز خرد کنید، ( میتونید پیاز و سیر رو هم مقداری تفت بدید تا نرم بشن یا اینکه به صورت خام استفاده کنید) جعفری رو شسته و اون رو هم ریز خرد می کنیم ، مواد رو با دیگر مواد باقی مانده در ظرفی ریخته و اونا رو به خوبی مخلوط کرده و به ظرف سروتون منتقل کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗