فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 600 گرم گیلاس تازه ، حفره دار 30 گرم کره ، ذوب شده 4 تخم مرغ 240 میلی لیتر شیر 100 گرم آرد 00 1/4 قاشق چایخوری نمک 100 گرم شکر 1/2 قاشق چایخوری عصاره بادام 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل شکر پودر شده طرز تهیه فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. تخم مرغ ها را با شکر بزنید. آرد ، شیر ، کره ذوب شده ، نمک ، وانیل و عصاره بادام را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. قالب را کره زده و شکر را بپاشید. گیلاس های بدون هسته را بگذارید و مخلوط را بریزید. پخت 45 دقیقه. کیک را با مایه قند سرو کنید. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮