مواد لازم پنير ماسكار پونه٢٠٠گرم خامه صبحانه٢٠٠گرم بستني وانيلي نصف پيمانه شير عسلي يك قوطي پودر ژلاتين سه ق غ ژله با طعم دلخواه يك بسته(من ژله آناناس استفاده كردم) . طرز تهیه🍴 ابتدا ژله آناناس را در آب داغ حل كرده و اجازه دهيد تا خنك شود نصف پيمانه آب سرد راروي پودر ژلاتين بريزيد تا حالت اسفنجي پيدا كند و روي بخار كتري قرار دهيد تا حل شود و خنك شود پنير ماسكار پونه را بهمراه خامه با هم زن بزنید بستني و شير عسلي را اضافه كرده و مجددا با همزن به مدت يك دقيقه مخلوط کنید. سپس ژله آناناس خنك شده و پودر ژلاتين را به مواد افزوده و مخلوط کنید. قالب را چرب كرده و مواد را داخل آن بریزید و ٤الي ٥ساعت در يخچال قرار دهيد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮