#ترافل_خرما
ابتدا خرما رو کاملا پوست بگیرین و بعد هسته اون رو در بیارین بعد با سی گرم کره داخل تابه یه کوچولو تفت بدین و با پشت قاشق یا چنگال خرماها رو له کنید تا کاملا نرم و یه دست بشن.
بعد یه بسته بیسکوییت پتی بور آسیاب شده و یه کم گردو خیلی ریز خرد شده و کمی پودر دارچین و سه الی چهار قاشق غذاخوری شیره خرما اضافه کرده و کاملا با هم مخلوط کرده تا یه دست بشه کمی که از دما افتاد به صورت توپک های کوچک دربیارین و داخل هر چیزی که مد نظرتونه بغلطونین.من از کنجد و پودر پسته و گل سرخ و دارچین استفاده کردم
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡