9.86M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
مواد لازم تخم مرغ 4 عدد آرد 2 پیمانه شکر 1 پیمانه شیر 1/2 پیمانه روغن 1/2 پیمانه ماست 3/4 پیمانه بکینگ پودر 2 ق چ وانیل 1/4 ق چ نمک 1 پنس مواد میانی : پودر نارگیل 3 ق س شکر قهوه ای (سفید) 2 ق س پودر کاکائو 1 ق س پودر دارچین 1/2 ق چ طرز تهیه : قالب دلخواه را با کره چرب و آردپاشی کنید و آرد اضافه را بتکانید. فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم شود. تخم مرغ و شکر و وانیل را 5 دقیقه بزنید تا حجیم و کشدار شود. ماست و روغن و شیر را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید. آرد و بکینگ پودر و نمک سه بار الک شده را به مواد اضافه و با لیسک مخلوط کنید. تمام مواد میانی را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. نیمی از مایه کیک را در قالب ریخته و مواد میانی را با قاشق روی آن بریزید و سعی کنید کمی از لبه های کیک فاصله داشته باشد تا اطراف کیک تیره نشود. بقیه مایه کیک را به آرامی در قالب ریخته و آنرا برای 55 تا 65 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از خنک شدن از قالب خارج کرده و به دلخواه تزیین و سرو کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣