#کیک_سینابون_یا_کیک_سینامون
مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
روغن 1/2 پیمانه
ماست 3/4 پیمانه
بکینگ پودر 2 ق چ
وانیل 1/4 ق چ
نمک 1 پنس
مواد میانی :
پودر نارگیل 3 ق س
شکر قهوه ای (سفید) 2 ق س
پودر کاکائو 1 ق س
پودر دارچین 1/2 ق چ
طرز تهیه :
قالب دلخواه را با کره چرب و آردپاشی کنید و آرد اضافه را بتکانید.
فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم شود.
تخم مرغ و شکر و وانیل را 5 دقیقه بزنید تا حجیم و کشدار شود.
ماست و روغن و شیر را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید.
آرد و بکینگ پودر و نمک سه بار الک شده را به مواد اضافه و با لیسک مخلوط کنید.
تمام مواد میانی را در کاسه ای با هم مخلوط کنید.
نیمی از مایه کیک را در قالب ریخته و مواد میانی را با قاشق روی آن بریزید و سعی کنید کمی از لبه های کیک فاصله داشته باشد تا اطراف کیک تیره نشود.
بقیه مایه کیک را به آرامی در قالب ریخته و آنرا برای 55 تا 65 دقیقه در فر قرار دهید.
بعد از خنک شدن از قالب خارج کرده و به دلخواه تزیین و سرو کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣