مرغ با ادویه کاری و نمک و‌فافل و‌ زردچوبه طعم دار شد ، تابه روغن ریختم در حین سرخ شدن پیاز خرد کرده ( و‌یه حبه سیر) وروی مرغ گذاشتم و در قابلمه رو‌گذاشتم آروم بپزه و‌سرخ بشه وقتی مرغ رو برگردوندم یک ق رب گوجه فرنگی هم کنار مرغ تفت دادم یک لیوان اب و یه کوچولو هویچ اضافه کردم از اون‌طرف هویچ خلالی شده رو با روغن تفت دادم و‌نصف ق شکر و‌زعفرون اضافه کردم کنار مرغ تقریبا پخته گذاشتم نیم ساعتی‌اخر بپزه و الوی از قبل خیس کرده هم بهش اضافه شد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱