بلغور گندم رو چند ساعت زودتر خیس کردم و نخود و لوبیا رو هم شب خیس کردم چند بار هم آبش عوض کردم میتونید از مرغ و هم از گوشت یا کله پاچه استفاده کنید قلم هم میشه قابلمه رو پر آب میکنیم و وقتی که به جوش اومد گوشت و بلغور و لوبیا و نخود رو اضافه میکنیم با شعله خیلی ملایم تا بپزه خوب یک ساعت آخر پخت نمک رو اضافه میکنیم و یه خورده زردچوبه با روغن داغ داغ میکنیم اونم اضافه میکنیم به قابلمون طوری که صدا بده وقتی روغن میریزی بعد یک ساعت هم خاموش میکنیم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳