فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم خامه=۲۰۰ گرم سرکه=۱ قاشق غذاخوری از پودر تارتار هم میتونید استفاده کنید.(¼قاشق چایخوری) طرز_تهیه_پنیر_ماسکارپونه ظرفی را روی حرارت بن ماری یا بخار آب در حال جوش بگذارید آب ریزجوش باشد خامه را بریزید و گاهی هم بزنید تا دما به ۹۰ برسد اگه دماسنج ندارید حدود ۱۵ دقیقه هم بزنید سپس سرکه یا پودر تارتار را اضافه کنید تا حالت بریده بریده شود از روی حرارت بردارید و داخل تنظیف بریزید بزارید کامل سرد شود درب ظرف رو ببندید و ۲۴ساعت در یخچال بگذارید پنیر ماسکارپونه آماده ست از ۲۵۰ گرم خامه حدود ۱۸۰ گرم پنیرماسکارپونه بدست میاد تا ۳ روز داخل یخچال ماندگاری دارد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱