#چیز_کیک_نوتلا_بدون_فر
مواد لازم
بیسکویت 250 گرم
کره 80 گرم
فندق تفت داده شده 3/4 فنجان
نوتلا 400 گرم
پنیر خامهای 500 گرم
شکر قنادی یا خاک قند 80 گرم
طرز تهیه
ظرف کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید.
بیسکویتها را در مخلوط کن ریخته و خرد کنید تا پودر درشتی بدست آید.
کره، یک سوم از فندق و یک قاشق غذاخوری از نوتلا را به خرده بیسکویت اضافه کرده و با مخلوط کن خوب مخلوط کنید.
مخلوط بدست آمده را کف ظرف کیک پخش کنید،دقت کنید تا هموار و صاف باشد و مدت زمانی صبر کنید تا ترکیب خنک شود.
پنیر خامهای را با نوتلا باقی مانده و شکر قنادی ترکیب کرده و بر روی ترکیب بیسکویت پهن شده بریزید.باقی فندقها را هم اضافه کنید.برای حدود ۴ تا ۵ ساعت در یخچال بگذارید و بعد میل کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰