مواد لازم گردو 300 گرم گوشت مغز ران گوسفند 500 گرم پياز 1 عدد ( يا 2 قاشق پياز داغ ) زردچوبه درصورت تمايل 1 قاشق چايخوري کدو حلوايي 500 گرم پوست کندهروغن کنولا 5 قاشق غذاخوري رب انار 1 ليوان شکر 1 قاشق غذاخوري نمک و فلفل به ميزان لازم زعفران دم کرده 1 قاشق چايخوري طرز تهیه مغز گردو را تميز کرده و خيلي ريز چرخ کنيد. گوشت را همراه باپياز داغ کمي تفت داده و مغز گردو را اضافه کرده تفت دهيد. مقداري زردچوبه و آب اضافه کرده بگذاريد تا گوشت بپزد و گردو به روغن بيفتد.براي بهتر روغن افتادن گردو هر نيم ساعت 1 قاشق غذاخوري آب سرد به خورش اضافه کنيد. کدوها را به قطعات 5 در 5 سانتي متر برش دهيد يا قالب بزنيد و همراه با کمي روغن سرخ کنيد.وقتي که گوشت پخته شد رب انار را در کمي آب حل کنيد و همراه با شکر، نمک، فلفل و زعفران در خورش بريزيد تا مزه ها کاملا با هم ترکيب شوند. در اين مرحله کدوهاي سرخ شده را اضافه کرده تا کدوها بپزد و ترشي و شيريني آن را تنظيم کنيد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱