#تارت_گوشت_قارچ
تخم مرغ.....2عدد
پکین پودر....1قاشق چای خوری
ماست......1 پیمانه
روغن.....1 پیمانه
نمک.....کمی
آرد......به میزان کافی
مواد داخل تارت
گوشت......200 گرم
پیاز.....1 عدد
قارچ.....200 گرم
فلفل دلمه ای.....1 عدد
پنیر پیتزا.....به مقدار لازم
رب......2قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه،آویشن و پودر تخم گشنیز
طرز تهیه
ابتدا خمیر تارت درست می کنیم.تخم مرغ را با ماست مخلوط کرده با چنگال می زنیم تا یکدست شود.بعد روغن را اضافه می کنیم.سپس نمک و پکین پودر را می ریزیم.کمی مخلوط می کنیم.آرد را می ریزیم تا جایی که بدست نچسبد.خمیر نرم و لطیفی بدست می آید.
شروع به درست کردن مواد میانی می کنیم.
خمیر تارت را باز کرده .تا دیوارههای قالب می آوریم.بهتر است با چنگال سوراخ روی خمیر ایجاد کنیم.ابتدا کمی پنیر پیتزا روی خمیر می ریزیم سپس مواد گوشتی را می ریزیم.دوباره پنیر می ریزیم.از خمیر نوارهای باریکی درست کرده روی
خمیر می چینیم.روی خمیر هم زرده تخم مرغ و کجد می دهیم.
در فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار می دهیم.در آخر گریل را روشت می کنیم تا روی خمیر طلایی شود.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮