مواد لازم کره برای چرب کردن به میزان کافی آرد بکینگ پودر دار225 گرم نمک1 قاشق چای‌خوری پودر خردل 1 قاشق چای‌خوری پنیر کهنه (خرد شده)100 گرم پیاز کوهی یا دم پیازچه تازه2 قاشق غذاخوری تخم مرغ زده شده1 عدد کره آب شده2 قاشق غذاخوری شیر150 میلی لیتر طرز تهیه یک قالب کیک چهار گوش 23 سانتیمتری را با کمی کره چرب کنید و روی آن کاغذ روغنی بیاندازید.آرد بکینگ‎پودر دار، نمک و پودر خردل را داخل یک کاسه بزرگ الک کنید.3 قاشق غذاخوری پنیر رنده شده را نگه دارید و مابقی را به همراه پیازچه درون مخلوط آرد بریزید.تخم‌مرغ زده شده، که آب شده و شیر را به سایر مواد خشک بیافزایید و کاملا مخلوط کنید.مخلوط بدست آمده را به قالب کیک منتقل و روی آن را با تیغه‌ی چاقو صاف کنید و مابقی پنیر رنده شده را روی آن بریزید.نان را در فری که از قبل گرم شد روی حرارت 190 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 30 دقیقه قرار دهید.بگذارید کمی در قالب بماند تا سرد شود. سپس آن را از قالب روی ظرف قرار دهید و برش بزنید. برای سرو آن را به شکل مثلثی برش بزنید و از طعم آن لذت ببرید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧅🧀🍞🧅🧀🍞🧅