#کرم_انبه
مواد لازم
پوره ی ۲ عدد انبه
ژله ی انبه ۱ بسته
پودر ژلاتین ۲ ق م سَرپُر
آب سرد ۱/۲ پیمانه
شیر ۱ و نیم پیمانه
شیر عسلی نصف یک قوطی (جایگزین می تونید از ۳ قاشق غذا خوری خامه ی صبحانه استفاده کنید )من از خامه استفاده کردم
طرز تهیه
پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش خوب حل کنید دیگه آب سرد نمی خواد .... ژلاتین رو روی آب سرد بپاشید صبر کنید تا اسفنجی بشه بعد روی بخار آب قرار بدین تا کاملا شفاف بشه بعد اجازه بدین ژلاتین و ژله کاملا هم دمای محیط بشه .
پوره انبه + شیر و خامه رو بریزید تو مخلوط کن و حسابی بزنید
در نهایت ژله وژلاتین رو به مخلوط انبه اضافه کنید و خوب هم بزنید .
دقت هر دو مخلوط باید هم دما باشن.
مواد رو داخل قالب بریزید
اگر دوست داشتین پر رنگ تر بشه کمی زعفرون یا رنگ زرد اضافه کنید .
۲۰ دقیقه فریزر و ۴ ساعت تو یخچال بذارید.
این دسر رو با پوره ی خرمالو... هلو... زردآلو...هم میتونید درست کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥭🍨🥭🍨🥭🍨🥭