#سس_نارنج_وزعفران_برای_خوراکهای_دریایی
فلفل،نمک (قرمز_پودر شده) میزان لازم
خامه (کم چرب) 100 میلی لیتر
آرد 1 ق.غ
آب 50 میلی لیتر
زعفران (دم کرده_غلیظ) 1 ق.غ
پیاز (سفید_کوچک_رنده شده) پیاز 1 عدد
لیمو (پوست_رنده شده) میزان لیتر
آب نارنج 1پیمانه
پیاز را با کمى کره و روغن زیتون تفت می دهیم،مراقب باشیم که حرارت کم باشد و رنگ پیاز تغییر نکند،
در غیر این صورت سس ما تیره و بد رنگ می شود.
زعفران را اضافه میکنیم.
آرد راریخته و کمى دیگر تفت میدهیم.
آب را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود و گلوله اى نداشته باشد.
آب نارنج ،رندهء پوست لیمو ،فلفل و نمک را هم ریخته و حرارت را خاموش میکنیم.
در آخر خامه را ریخته و هم میزنیم تا یکدست و یکنواخت شود.
این سس مناسب خوراک های دریایی می باشد...مثل ماهی سالمون
سس نارنج و زعفران ما آماده است
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥