‌  مواد لازم برای ۶ نفر آرد گندم سفید ۲۰۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد کره پاستوریزه ۱۰۰ گرم موز رسیده ۱ عدد بزرگ بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری نمک یک هشتم قاشق چای خوری جوز هندی یک هشتم قاشق چای خوری دارچین و زنجبیل از هر کدام یک چهارم قاشق چای خوری خامه پاستوریزه ۱۷۵ گرم وانیل یک هشتم قاشق چای خوری مواد لازم برای روی کیک پودر شکر ۱۱۵ گرم آب لیموی تازه ۵-۴ قاشق غذاخوری روش تهیه کره و شکر را با همزن برقی به مدت ۵-۴ دقیقه بزنید. سپس تخم مرغ را یکی یکی به همراه وانیل اضافه کرده و به زدن ادامه دهید تا مخلوط لطیف شود. سپس خامه و موز له شده را به مخلوط اضافه کنید. آرد را همراه با بیکینگ پودر، نمک ، جوز هندی ، دارچین و زنجبیل الک کرده و کم کم به مایه بالا اضافه کنید . همه مواد را با هم مخلوط کرده در قالب کیک که از قبل چرب شده و روی آن آرد پاشیده اید بریزید. سپس قالب را در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی شود. سپس از فر خارج نموده اجازه دهید کیک کمی خنک شود و از قالب جدا کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍌🍰🍌🍰🍌🍰