ابتدا در یک کاسه سه حبه سیر رنده شده + یک عدد تخم مرغ + کمتر از یک چهارم لیوان شیر + نمک و فلفل + پاپریکا یک ق چ + زردچوبه نصف ق چ + فلفل قرمز همه مواد رو مخلوط کنید و نیم کیلو بال مرغ رو داخلش بریزید و خوب مخلوط کنید وبعد داخل یخچال بزارید تا مزه دار بشه . حالا دونه دونه بال ها رو داخل آرد سوخاری بزنید و با دست خوب آردها رو با دست فشرده کنید بعد نیم ساعت در یخچال بزارید و بعد سرخ کنید . برای سس می تونید از ترکیب ماست چکیده و سیر رنده شده و نمک استفاده کنید که واقعا ترکیب خوبیه نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱