مقادیر رو بر حسب تعداد نفراتتون بیشتر یا کمتر کنید. برنج ... ۳ پ شیر پرچرب با ماندگاری...۲ پ آب ...۳ پ کره ...۵۰ گرم روغن مایع پخت و پز ... ۳ ق س زعفرون حل شده به مقدار لازم نمک گلاب ...۱ ق س طرزتهیه ۱. برنج را یک ربع قبل از پختن بشویید و با آب جوش بدون نمک خیس کنید . این روش رو در درست کردن کته کلا می تونید استفاده کنید باعث پخت بهتر برنجتون میشه. ۲. آب و شیر دستور رو باهم ترکیب کنید و اجازه دهید قدری گرم شود. ۳. آب برنجی که خیس کردید رو خالی کنید کاملا ،بعد برنج رو داخل قابلمه بریزید به همراه نمک و زعفران و گلاب .سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید با در نیمه باز اجازه دهید تا آب و شیر برنج کشیده شود. ۴. کره سرد( حتما) را به تکه های مساوی تقسیم کنید به همراه روغن مایع روی برنج بگذارید. ۵. برنج را دم کنید و اجازه دهید دم بکشد. ۶. سپس در ظرف مورد نظر بکشید و فیله های زعفرونی را روی برنج قرار دهید و با خلال پسته یا بادام و زرشک تزیین کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥