#کته_شیر_با_زعفرون
مقادیر رو بر حسب تعداد نفراتتون بیشتر یا کمتر کنید.
برنج ... ۳ پ
شیر پرچرب با ماندگاری...۲ پ
آب ...۳ پ
کره ...۵۰ گرم
روغن مایع پخت و پز ... ۳ ق س
زعفرون حل شده به مقدار لازم
نمک
گلاب ...۱ ق س
طرزتهیه
۱. برنج را یک ربع قبل از پختن بشویید و با آب جوش بدون نمک خیس کنید .
این روش رو در درست کردن کته کلا می تونید استفاده کنید باعث پخت بهتر برنجتون میشه.
۲. آب و شیر دستور رو باهم ترکیب کنید و اجازه دهید قدری گرم شود.
۳. آب برنجی که خیس کردید رو خالی کنید کاملا ،بعد برنج رو داخل قابلمه بریزید به همراه نمک و زعفران و گلاب .سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید با در نیمه باز اجازه دهید تا آب و شیر برنج کشیده شود.
۴. کره سرد( حتما) را به تکه های مساوی تقسیم کنید به همراه روغن مایع روی برنج بگذارید.
۵. برنج را دم کنید و اجازه دهید دم بکشد.
۶. سپس در ظرف مورد نظر بکشید و فیله های زعفرونی را روی برنج قرار دهید و با خلال پسته یا بادام و زرشک تزیین کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥