فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(کیلکا) مواد لازم 1 کیلو گرم ماهی هامسی (کیلکا) 1 لیوان آرد ذرت 1 پنس نمک 3 قاشق سوپ خوری روغن مایع طرز تهیه: در صورت امکان از ماهی فروش بخواهید ماهی ها را برایتان تمیز کنند. ماهی ها را بشویید و در آبکش بریزید و صبر کنید تا کاملا خشک شود. داخل ظرف بزرگی آرد ذرت و نمک را بریزید ماهی ها را تک تک در آرد ذرت بغلطانید و در ماهیتابه ای که 2 قاشق روغن ریخته اید بچینید . وقتی ماهیتابه پر شد اجاق را روشن کنید و با حرارت ملایم تا وقتی که سرخ شوند بپزید. کنترل کنید وقتی خوب سرخ شدن روی ماهی ها در ماهیتابه و یا بشقاب بذارید و برگردانید و طرف دیگر را در ماهیتابه بذارید و به همان صورت سرخ کرده سرو کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🐟🐠🐟🐠🐟🐠🐟