#قنبر_پلو_شیرازی
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده .300گرم
پیاز .3عدد
برنج.4پیمانه
گردو خرد شده.1پیمانه پلوپزی
کشمش.1پیمانه پلو پز
رب انار .2_3ق غ(بستگی به غلظت رب داره)
زعفران دم کرده.به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و پودر سیر
طرز تهیه :
ابتدا برای کوفته قلقلی ها گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده آب گرفته شده و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر مخلوط میکنیم خوب و ورزش میدیم و میذاریمش داخل یخچال برای 1ساعت سپس سرخش میکنیم
دو عدد پیاز متوسط یا یک عدد پیاز درشت رو خلالی برش میزنیم داخل همون روغنی که کوفته قلقلی هارو سرخ کردیم سرخش میکنیم بهش کمی زردچوبه هم میزنیم
وقتی پیاز طلایی شد گردو خورد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدهیم
بعد کشمش رو اضافه میکنیم و تفت میدهیم بعد رب انار و 1ق غ زعفران رو اضافه میکنیم دارچین و کمی نمک اضافه میکنیم
برنج رو داخل آب جوش و نمک میریزم همین که اطرافش کمی نرم شد آبکشی میکنیم
در قنبر پلو اصل شیراز کوفته قلقی هارو میذارن داخل سس گردو و کشمش لایه لایه میذاریمش لای پلو ولی من پلو رو جدا درست کردم قلقلی ها و سسش رو جدا گذاشتم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳