#دسر_کادایف_گردویی_کرم
ابتدا ۱۰۰گرم کادایف رو در ۵۰گرم کره بهمراه ۴ق غ شیرعسلی و مقداری گردو پودر هل تفت دادم و گذاشتم کنار،سپس ۱/۵لیوان شیر و سه ق غ نشاسته ذرت و چهار ق هم شکر و یکونیم ق غ پودر کاکائو اضافه کردم تا وقتی خودشو گرفت سپس شعله رو خاموش کردم و مقداری وانیل و دو الی سه ق غ هم خامه صبحانه ریختم ،سپس در ظرف مورد نظر لایه لایه ریختم و گذاشتم در یخچال تا خنک بشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮