فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 چهار لیوان شیر سرد چهار قاشق غذاخوری سر پر پودر نشاسته ذرت نوک قاشق چای خوری وانیل چهار قاشق شکر(شیرینیش ملایمه اگه خیلی شیرین دوست دارین بیشتر بزنین) اگه خواستین میتونین زعفران یا پودر کاکائو بزنین من یه فقاشق گلابم زدم چهار قاشق خامه صبحانه هم نرم تر و خوشمزه ترش میکنه ولی قابل حذفه بیکوییت بتی بور خرد شده موز و گردو و توت فرنگی و ترافل و هرچی که دوس داشتین برای تزیین اول شیر و نشاسته و شکر و وانیل رو مخلوط کنین تا نشاسته حل بشه بذارین روی حرارت و مرتب هم بزنین تا کاملا غلیظ بشه حالا شعله رو خاموش کنین و خامه رو اضافه کنین و هم بزنین داخل ظرف سروتون(که بهتره شیشه ای باشه و لایه های دسر دیده بشه)لایه لایه از دسر و بیسکوییت پتی بور و موز بریزین و بذارین تو یخچال تا خنک بشه لینک زیررا بزن ۱۰۰سال عمر کن🥳😉 لایک کامنت یادت نره سریع مرسی😘 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃