مواد اولیه : برای 4 نفر پنیر پارمزان به میزان دلخواه گوشت چرخ کرده 300 گرم نودالیت گوشت الیت 4 بسته پیاز بزرگ 2 عدد سیر خرد شده کوچک 2 حبه اسفناج 3 پیمانه تخم مرغ (در صورت تمایل) 1 عدد ادویه به میزان دلخواه نمک 1 ق.چ رب گوجه فرنگی 2 ق.غ طرز تهیه پیاز را خلالی کرده و سرخ می کنیم تا از سفیدی در آید، سپس سیر را له و خورد کرده و به آن اضافه می کنیم. پس از آنکه سیر نیز سرخ شد، گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و سرخ می کنیم. پس از آنکه گوشت از خامی در آمد تخم مرغ و اسفناج را نیز به آن اضافه می کنیم. درنهایت نیز رب و ادویه های دیگر را اضافه نموده و تفت می دهیم تا به خورد گوشت برود. نودالیت را طبق دستور روی جلد آن تهیه می کنیم و از آب خارج می کنیم. سپس مواد گوشت را با آن مخلوط کرده و مقداری پنیر پارمزان به عنوان تزیین روی آن می پاشیم. نودالیت گوشت و اسفناج شما آماده است نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜