#کیک_سیب_ودارچین_برشی
واسه قالب ۳۰ در۴۰
آرد ۳ ونیم استکان دسته دار فرانسوی شکر ۲ و ۱/۴تخم مرغ ۵ عدد سیب نگینی شده ۲ استکان وانیل به مقدار لازم پگینگ پودر۱ ق غ جوش شیرین ۱ ق چ خ شیر ۱ استکان مخلوط کره و روغن مایع ۱ استکان دارچین ۱ ق م خ
شکر و روغن و کره رو میزاریم گرم بشه مواد خشک و ۳ بار الک کتید شکر و همراه تخم مرِغ و وانیل ۸ دقیقه با دور تند هم بزنید حجمش ۲ برابر بشه مخلوط شیر و روغن و کره داغ و سریع بریزید و۳ ثانیه با هم زن هم بزنید تا مخلوط بشه بعدا اردو در ۲ مرحله اضافه کنید با دور کند هم زن هم بزنید وخوب فولد شد سیب که با ۲ قاشق شکر مخلوط کردید و به مواد اضافه کنید کف قالب و چرب کنید و مایع کیک و بریزید در فر که از قبل داغ شده به دماع ۱۷۵ درجه به مدتت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه بزارید بپزه امید وارم با این رسپی درست کنید و لذت ببرید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧