#کیک_کشمش_و_گردو
تخم مرغ نسبتا بزرگ سه عدد
شکر دو سوم لیوان حدود ۱۸۰ گرم
ماست سفت وشیرین سه چهارم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
آرد شیرینی پزی دو لیوان پر
کشمش یک استکان
گردو مقداری
بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
از هر قالبی میتونید استفاده کنید بیست در سی
قالب رو چرب وارد پاشی کنید بهتره کف قالب دو عدد کاغذ روغنی بندازید.
قابلمه رویی ویا چدن(استیل ویا تفلون نمیشه) بزارید رو گاز با حرارت متوسط رو به پایین تا گرم بشه ومثل فر عمل کنه
کشمش رو حدود نیم ساعتی تو آب سرد خیس کنید تا نرم بشه سپس تو آبکش بریزید.
گردو رو خرد کنید
کشمش وگردو رو مخلوط کنید یک قاشق آرد روش بریزید تکون بدید تا به آرد آغشته بشه آرد اضافه رو دور بریزید.
تخم مرغ ووانیل و شکر رو با سرعت بالای همزن بزنید تا کرم رنگ وکشدار بشه.
سپس ماست رو اضافه کنید یک دقیقه بزنید سپس روغن مایع اضافه کنید در حد مخلوط کردن بزنید.
مخلوط آرد و بیکینگ پودر که قبلا الک شده در سه مرحله اضافه کرده مرحله آخر با سرعت کند همزن بزنید تا یکدست بشه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰