#حلوای_خامه_و_عسل
موادلازم
روغن جامد 110 گرم
آرد 180 گرم
شیر خشک 30 گرم
شیر 90 میلی لیتر
عسل 90 گرم
شکر 100 گرم
خامه صبحانه 60 میلی لیتر
گلاب 60 میلی لیتر
شکلات سفید رنده کرده 60 گرم
اسانس وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران حل کرده 1 قاشق سوپخوری
پودر پسته برای تزئین به میزان لازم
روغن و آرد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا اندکی تغییر رنگ دهد. آنگاه شیرخشک، شیر، عسل، شکر، خامه و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا این مایه را به آرد افزوده و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا حلوا از ظرف جدا شود.
اکنون وانیل و زعفران را نیز به حلوا بیفزائید و آن را در قالب چربکرده بریزید و یک ساعت در یخچال قرار دهید. آنگاه حلوا را با پودر پسته بیارائید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮