#جوجه_کباب_با_سس_پستو
مواد لازم
سینه مرغ ۳ عدد( ۵۰۰ گرم)
گوجه گیلاسی ۱ و ۱/۲ پیمانه
مواد لازم برای سس پستو:
۳ خبه سیر
ریحان ۱ پیمانه
( میوه کاج)تخمه آفتابگردان ۱/۳ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق
نمک ۱/۴ ق چ
فلفل ۱/۲ ق چ
روغن زیتون ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه:
سینه مرغ را به قطعات ۳ سانتی ببرید و در زیپ لاک بریزید. تمام مواد پستو را در غذاساز ریخته و مخلوط کنید ، ۱/۳ سس پستو را جدا کنید و در یخچال نگهدارید، ۲/۳ باقی مانده را به قطعات مرغ اضافه کنید و برای حد اقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود( یک شب داخل یخچال بگذارید بهتر است) . سینه مرغ و گوجه ها را یکی در میان به سیخ بکشید. برای کباب کردن دو راه دارید۱- روی منقل یا باربیکیو کباب کنید که در این صورت از سیخ فلزی استفاده کنید.۲-روی گریل یا ماهیتابه مخصوص گریل کنید ک باید از سیخ چوبی استفاده کرد( سیخ ها را قبل از استفاده نیم ساعت در آب خیس کنید تا نسوزد.)
در حین کباب کردن از سس باقی مانده در زیپ لاک با یک قاشق روی مرغ و گوجه بریزید. در هنگام سرو با ۱/۳ پیمانه سس ک قبلا جدا کردین سرو کنید
نوش جان💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢