#قارچ_سوخاری_بدون_تخم_مرغ
قارچ به اندازه گردو ۲۰ عدد
ارد پنج لیوان
فلفل قرمز یک ق مربا خوری
پودر پاپریکا یک ق غذاخوری
پودر زنجبیل یک ق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق غذاخوری
پودر اویشن یک قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری ) ادویه ها رو بنا به ذائقه خودتون میتونید حذف یا کمش کنید)
همه مواد شامل ارد و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید سپس پوست قارچا رو بگیرید . روغن رو تابه بزارید داغ بشه اگه خوب داغ نشه لایه خمیری از قارچ جدا میشه.
حالا قارچا رو تو مخلوط ارد بریزید ( اصلا با دست ب اب دست نزنید با انبر یا یه صافی کار کنید چون دستتون اگه خیس باشه و تو ارد بزنید ارد خیس میشه و گلوله میشه )
بعد از اینکه ک قارچ رو اغشته ب ارد کردین قارچ رو تو یه کاسه اب کاملا سرد ک تکه های یخ هم تو اب باشه ده ثانیه باشه و باز ب مخلوط اردتون برگردونید... سه بار این کارو تکرار کنید ... برای بار اخر قارچ رو تو دست با ارد بصورت دورانی ورز بدین تا پولکی بشه ( نیاز ب ورز دادن زیاد نداره خیلی کم ) و سریع تو روغن داغ بذارید به مدت پنج دقیقه روی حرارت متوسط سرخ بشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱