4 ، 5 عدد سیب زمینی 1.5 لیوان آرد سوخاری 1 عدد تخم مرغ مقداری جعفری 1 قاشق مرباخوری نمک 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز پرک شده به دلخواه 1 ، 2 حبه سیر درشت روغن مایع برای سرخ کردن ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید.وقتی کمی سرد شد له کنید و داخل ظرفی بریزید و بقیه مواد را اضافه کرده ورز بدید. از مواد اندازه گردو بردارید و هر شکلی دوست دارید بدید و داخل روغن سرخ کنید. میتوانید قبل از سرخ کردن کوفته ها را در سفیده تخم مرغ بزنید سپس در آرد سوخاری بغلتانید و سرخ کنید(آرد سوخاری و تخم مرغی که در مواد لازم گفته شده داخل مواد اضافه میشود و این آرد سوخاری و سفیده تخم مرغ جدا است .در اینجا کوفته ها بدون آرد سوخاری درست شده) نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱