مواد لازم گوشت راسته ی گوساله گردنان : 1 استکان تخم مرغ: 4 عدد روغن : 200 گرم نمک و فلفل:به میزان لازم طرزتهیه ابتدا گوشت را به قطعات متوسط تقسیم میکنیم هر قطعه را میکوبیم تا نازک شود تخم مرغ هارا میشکنیم و نمک وفلفل میزنیم و مخلوط میکنیم و در یک تابه روغن میریزیم ومیگذاریم داغ شود ابتدا هر تکهگوشت را در گرد نان می زنیم وبعد در تخم مرغ و دوباره به گرد نان میزنیم و در روغن داغ میگذاریم تا دو طرف ان سرخ شود تکه های گوشت باید طلایی رنگ شود نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩