مواد لازم کره ۱۵۰ گرم آرد ۲۵۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد سفیده تخم مرغ ۲ عدد پودر قند ۱۰۰ گرم پودر هل ۱ ق چ وانیل ۱ ق چ گردوی نگینی خرد شده ۱۵۰ گرم طرز تهیه اول از همه کره رو با پودر قندی که از قبل الک کردیم با همزن حدود ۵ دقیقه میزنیم تا سبک و کرم رنگ بشه بعد زرده تخم مرغ و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه با همزن میزنیم و بعد آرد الک شده رو به دفعات به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا حسابی به خورد مواد بره خمیرمون باید کمی نرم باشه نه سفت از خمیرمون گلوله های کوچکی جدا کرده و دونه دونه در سفیده تخم مرغ و بعد در گردوهامون میغلتونیم. در سینی فر کاغذ روغنی قرار داده و شیرینی ها رو روش میچینیم و در فری که از قبل با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۳۵ دقیقه اجازه پخت میدیم . شیرینی ها رو وقتی از فر بیرون آوردیم زمانیکه کمی ولرم شدن روش رو پودر قند و پودر هل میپاشیم . نکته: اگه شیرینی ها هنوز داغ باشن پودر روش آب میشه و اگه سرد باشن به خورد شیرینی نمیره پس حتما شیرینی ها باید ولرم باشن نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠