مواد لازم ساق ران مرغ دوعدد سيب زميني درشت يک عدد خيارشور به مقدار دلخواه سس مايونز حدود دو ق غ خوري نمک و فلفل پيازچه خرد کرده سه ق غ خوري نان تارت نمکي به ميزان لازم طرز تهيه اول مرغ رو به همراه پياز و نمک و فلفل دلمه بپزيد تا هم بوي زخمش گرفته بشه هم پخته بشه سيب زميني هم بپزيد حالا مرغ و سيب زميني و خيار شورها رو رنده کنيد با هم مخلوط کنيد به مقدار لازم بهش نمک و فلفل و سس مايونز بزنيد با مخلوط کنيد در اخر پيازچه ها رو اضافه کنيد(ميتونيد جعفري هم جايگزين کنيد) حالا مواد رو داخل قيف يکبار مصرف بريزيد سر قيف رو قيچي کنيد دقت داشته باشيد که بايد قيف رو بزرگ ببريد که مواد راحت خارج بشه داخل نان هاي تارت بريزيد با گوجه و جعفري يا پيازچه تزيين کنبد يا ميتونيد همين مواد رو در نون تست بريزيدو برش هاي مختلفي بزنيد و فينگر فود هاي خوشگلي درست کنيد اين مقدار مواد حدود 30 عدد ساندويج فينگر و بيست عدد تارت کوچيک بهتون ميده نکته:نان تارت ها در لوازم قنادي ها موجود هستن هم نمکي داره براي انواع غذا هم شيرين براي انواع دسر نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣