ترشی فلفل سبز یکی از انواع ترشی های خوشمزه و خوشرنگ ایرانی است که علاوه بر اینکه می توانید از آن به عنوان یک چاشنی خوشمزه استفاده کنید ، می توانید برای تزیین غذاها نیز از آن بهره ببرید. برای تهیه ترشی فلفل سبز ابتدا فلفل ها را با چنگال سوراخ میکنیم و داخل قابلمه همراه با مقداری اب و سرکه میزاریم بجوشه و این کار را دو بار تکرار میکنیم تا تلخیش گرفته بشه. و بعد از اینکه فلفل ها خنک شدند داخل ظرف مناسب(ترجیحا شیشه ای) ریخته و نمک و سرکه و سیر اضافه میکنیم. میتونید سبزس معطر هم بزنید. در جای خشک و خنک نگهداری میکنیم تا ۱۰ روز بعدش قابل استفاده است نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶