#شارلوت_توت_فرنگی
پودينگ توت فرنگى _ يك بسته
پودر ژلاتين _ يك ق غ
شير __ سه پيمانه
كيك تى تاپ ____ به ميزان لازم
پودينگ و پودر ژلاتين را با هم مخلوط كرده و شير سرد را به آن اضافه كرده
روى حرارت ملايم مدام هم زده تا مواد به جوش بيايد
سه الى پنج دقيقه كه جوشيد و كمى غلظت پودينگ بيشتر شد
از روى حرارت برداشته و صبر كنيد تا كمى خنك تر شود ( هر از گاهى هم بزنيد تا رويه نبندد)
قالب مورد نظرتون را كه بايد ساده باشد و ديواره ى صافى داشته باشد را خيس كنيد سپس يك كيسه فريزر يا سلفون بيندازيد (اگه از قالب كمربندى استفاده ميكنيد نيازى به اين كار نيست )
تى تاپ ها را برش يك سانتى زده و داخل قالب بصورت ايستاده كنار هم بچينيد
كف قالب را نيز با برشهاى تى تاپ بصورت فشرده پر كنيد ( عكس سوم )
سپس پودينگ خنك شده را ريخته و براى دو ساعت داخل يخچال قرار دهيد
به كمك نايلون دسر را از قالب خارج كرده و به ظرف سروتون منتقل كنيد . تزيين با توت فرنگى و بريلوى توت فرنگى اگر پودينگ را داغ داخل شارلوت بريزيد باعث خيس و خميرى شدن تى تاپها ميشه و ممكنه موقع خارج كردن از قالب منهدم بشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮