پودينگ توت فرنگى _ يك بسته پودر ژلاتين _ يك ق غ شير __ سه پيمانه كيك تى تاپ ____ به ميزان لازم پودينگ و پودر ژلاتين را با هم مخلوط كرده و شير سرد را به آن اضافه كرده روى حرارت ملايم مدام هم زده تا مواد به جوش بيايد سه الى پنج دقيقه كه جوشيد و كمى غلظت پودينگ بيشتر شد از روى حرارت برداشته و صبر كنيد تا كمى خنك تر شود ( هر از گاهى هم بزنيد تا رويه نبندد) قالب مورد نظرتون را كه بايد ساده باشد و ديواره ى صافى داشته باشد را خيس كنيد سپس يك كيسه فريزر يا سلفون بيندازيد (اگه از قالب كمربندى استفاده ميكنيد نيازى به اين كار نيست ) تى تاپ ها را برش يك سانتى زده و داخل قالب بصورت ايستاده كنار هم بچينيد كف قالب را نيز با برشهاى تى تاپ بصورت فشرده پر كنيد ( عكس سوم ) سپس پودينگ خنك شده را ريخته و براى دو ساعت داخل يخچال قرار دهيد به كمك نايلون دسر را از قالب خارج كرده و به ظرف سروتون منتقل كنيد . تزيين با توت فرنگى و بريلوى توت فرنگى اگر پودينگ را داغ داخل شارلوت بريزيد باعث خيس و خميرى شدن تى تاپها ميشه و ممكنه موقع خارج كردن از قالب منهدم بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮