این حلوای دورنگ خوشمزه را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. مواد لازم این حلوا از دو لایه زرد رنگ و کاکائویی تشکیل شده. طبقه اول شیر خشک 10قاشق غذاخوری کستر 4 قاشق غذاخوری خامه 1عدد شکر 6قاشق غذاخوری ژلاتین 1قاشق غذاخوری طبقه دوم شیر خشک 10قاشق غذاخوری کستر 4 قاشق غذاخوری خامه 1عدد شکر 6قاشق غذاخوری ژلاتین 1قاشق غذاخوری پودر کاکائو طرز تهیه مواد لازم طبقه اول رو با پودر ژلاتین که با کمی آب بن ماری کردیم داخل مولینکس می ریزیم که کامل مخلوط بشه. در ظرف مورد نظر می ریزیم. نیم ساعت میگذاریم فریزر که خوب ببنده. بعد نیم ساعت مخلوط طبقه دوم رو درست می کنیم. مثل مواد اول هسش فقط پود کاکائو اضافه شده. ظرف را از فریزر بیرون میارین و لایه دوم را میریزیم روی موادمون. چون پودر کاکائو اضافه کردیم کمی غلیظتر از مواد طبقه اول میشه. با پشت قاشق پهن می کنیم. چند ساعتی میگذاریم کناره هاشو می بریم و به شکل و اندازه دلخواه برش می دیم. با یه کاردک یا کفگیر صاف ته ظرف کشیده و برمی داریم. در ظرفی پودر نارگیل ریخته و حلوا کاستر را در پودر نارگیل می غلتونیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣