چندعدد سیب زمینی متوسط را پوست کنده و برشهای حلقه ای به قطر نیم سانت زده ده دقیقه در آبجوش و نمک بپزید سپس آبکش کنید . کف ظرف مورد نظرتون یک لایه سیب زمینی حلقه شده ی پخته بچینید . سپس مایه ی گوشتی تون رو بریزید یک لایه سس بشامل بریزید و در آخر پنیر پیتزا ( در صورت تمایل لایه ها تکرار شود) در فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه تا زمانیکه سطح گراتن طلایی شود نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱