14.56M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
تخم مرغ ۲عدد آرد الک شده ۱پیمانه شکر ۳/۴پیمانه شیر ۱/۲پیمانه روغن ۳/۴پیمانه وانیل کمی بیکینگ پودر یه قاشق غذا چایخوری ابتدا تخم مرغ رو با وانیل می زنیم تا کرم رنگ بشه بعد شکر رو اضافه می کنیم و دوباره می زنیم تا شکر حل بشه .شیر و روغن رو اضافه می کنیم و دو دقیقه هم می رنیم. ارد و بیکینگ پودر الک می کنیم و با مایع مخلوط می کنیم و کمی با همزن می زنیم تا گلوله ای باقی نمونه . مایع رو داخل ظرف چرب شده با ارده می ریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه ی ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد .کیک را از قالب در میاریم و می گذاریم کمی خنک بشود بعد کرم تارت رو روش می ریزیم و با میوه های دلخواه تزیین می کنیم . طرز تهیه کرم تارت یک لیوان شیر را با ۲ قاشق.غ نشاسته ذرت و نصف ق چایخوری وانیل ۲ قاشق.غ شکر هم زده و روی حرارت باشعله بسیارکم باقاشق چوبی مرتب هم زدم وقتی کمی غلیظ شود .نصف بسته پودر ژله ی توت فرنگی رو با نصف لیوان آبجوش حل می کنیم و به موادمون اضافه می کنیم وقتی کرم از حرارت افتاد نصف لیوان چند تا شاتوت و توت فرنگی رو میکس می کنیم و به موادمون اضافه می کنیم . ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇