مواد لازم 140گرم شکر 140گرم گلوکز 215گرم خامه صبحانه(گرم) 70گرم کره 1/2 شکر و گلوکز رو بذارین روی شعله و کاراملی کنید و به مرور 1/2 باقیمانده ی شکر رو هم اضافه کنید. خامه ی گرم رو آروم آر‌وم یه کارامل اضافه کنید و هم بزنید( این مرحله کمی خاطرناکه و باید مراقب باشید) بعد گاز رو خاموش کنید و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره و کارامل ترکیب بشن. موقع کارامل درست کردن همیشه حواستون جمع باشه چون میتونه خیلی خطرناک باشه مواد لازم برای کاپ‌کیک: 100گرم کره (دمای محیط) 120گرم شکر 1 عدد تخم‌مرغ ( دمای محیط) 85 گرم آرد 50 گرم پودر کاکائو یک پینچ نمک 1/2 ق چ بیکینگ پودر 140 گرم شیر مواد خشک که شامل : آرد، پودر کاکائو، نمک و بیکینگ پودر رو با هم الک کنید و بذارید کنار کره و شکر رو داخل میکسر بزنید تا حجیم و کم رنگ بشن تخم مرغ رو اضافه کنید به مرور و خوب میکس کنید. نصف مواد خشک رو اضافه کنید به میکس بالا و هم بزنید بعد نصف شیر رو اضافه کنید و میکس کنید و دوباره باقیمانده آرد رو اضافه کنید و میکس کنید و در آخر هم شیر باقی مانده رو اضافه کنید. 3/4 کپسول های کاپ کیک رو با مایع کاپ کیک پر کنید دمای فر از قبل گرم شده: 175درجه ی سانتی گراد مدت پخت: 25 دقیقه مواد لازم برای فراستینگ: 150گرم ماسکارپونه 60 گرم خامه صبحانه 100گرم سس کارامل مواد بالا رو بریزید داخل میکسر تا کرمی بشن. وقتی کاپ کیک ها خنک شد، وسط کاپ کیک رو سوراخ کنید و سس کارامل رو داخل ماپ کیک ها پایپ کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮