#فیلم_سس_کارامل
مواد لازم
140گرم شکر
140گرم گلوکز
215گرم خامه صبحانه(گرم)
70گرم کره
1/2 شکر و گلوکز رو بذارین روی شعله و کاراملی کنید و به مرور 1/2 باقیمانده ی شکر رو هم اضافه کنید.
خامه ی گرم رو آروم آروم یه کارامل اضافه کنید و هم بزنید( این مرحله کمی خاطرناکه و باید مراقب باشید)
بعد گاز رو خاموش کنید و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره و کارامل ترکیب بشن.
موقع کارامل درست کردن همیشه حواستون جمع باشه چون میتونه خیلی خطرناک باشه
مواد لازم برای کاپکیک:
100گرم کره (دمای محیط)
120گرم شکر
1 عدد تخممرغ ( دمای محیط)
85 گرم آرد
50 گرم پودر کاکائو
یک پینچ نمک
1/2 ق چ بیکینگ پودر
140 گرم شیر
مواد خشک که شامل : آرد، پودر کاکائو، نمک و بیکینگ پودر رو با هم الک کنید و بذارید کنار
کره و شکر رو داخل میکسر بزنید تا حجیم و کم رنگ بشن تخم مرغ رو اضافه کنید به مرور و خوب میکس کنید.
نصف مواد خشک رو اضافه کنید به میکس بالا و هم بزنید بعد نصف شیر رو اضافه کنید و میکس کنید و دوباره باقیمانده آرد رو اضافه کنید و میکس کنید و در آخر هم شیر باقی مانده رو اضافه کنید.
3/4 کپسول های کاپ کیک رو با مایع کاپ کیک پر کنید
دمای فر از قبل گرم شده: 175درجه ی سانتی گراد
مدت پخت: 25 دقیقه
مواد لازم برای فراستینگ:
150گرم ماسکارپونه
60 گرم خامه صبحانه
100گرم سس کارامل
مواد بالا رو بریزید داخل میکسر تا کرمی بشن.
وقتی کاپ کیک ها خنک شد، وسط کاپ کیک رو سوراخ کنید و سس کارامل رو داخل ماپ کیک ها پایپ کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮