(شوری) مواد لازم ادویه ترشی به میزان دلخواه سرکه قرمز4 لیوان گوجه فرنگی4 کیلو موسیر(در صورت دلخواه)50 گرم سبزی معطر(نعنا ،گشنیز،ریحان ،ترخون،جعفری)500 گرم ساقه کرفس3 ساقه خیار3 عدد هویج3 عدد سیر1 بوته کلم برک سفید1 گل کلم1 عدد کوچک نمک به مقدار لازم فلفل سبز تند100 گرم دستور پخت سالاد ترشی مشهد(شوری) یک سالاد و ترشی خوش طعم تمام سبزیجات را شسته وریز خرد میکنیم روی یه پارچه تمیز پهن کرده تا خشک شود. سبزی معطر ترشی را هم شسته وخشک کرده وساطوری میکنیم. گوجه فرنگی رایا رنده کرده یا در غذاساز ریخته وپوره کنید. گوجه را به همراه کمی نمک در قابلمه ریخته وروی حرارت به مدت یکربع بماند.در ازای هر کیلو گوجه 1 لیوان سرکه قرمز میریزیم. تمواد سبزیجات را در یک کاسه بزرگ باهم مخلوط کرده وادویه ترشی میزنیم وپوره گوجه را که کمی از حرارت افتاده را اضافه کنید.یک شبانه روز در همان ظرف بماند(چون ممکنه سرریز بشه).بعد داخل شیشه ریخته ودر جای خنک نکهداری کنید .ترشی بعد از یک هفته آماده است. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳