#آموزش_گلت_توت_فرنگی
۱۲۰ گرم آرد
۲ قاشق غذاخوری پودر قند(اختیاری)
۱۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه
۶۰ گرم کره سرد
۱ تخم مرغ سرد
وانیل
۱۲-۱۴ عدد توت فرنگی یا میوه دیگر
۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۲ قاشق غذاخوری شکر
-
آرد، پودر قند، وانیل، کره و پنیر رو با چنگال ترکیب کنید بعد تخم مرغ را مخلوط کرده و نصفش رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع شه.خمیر به دست میچسبه و نباید این خمیر رو ورز بدین. همینکه یکدست باشه، کافیه. بعد داخل سلفون گذاشته و نیم ساعت در یخچال بگذارید. خمیر رو روی کاغذ نسوز باز کنید و نشاسته ذرت بریزین وسطش تا آب توت فرنگی ها خمیرش نکنه بعد توت فرنگی هارو بچینید و روی توت فرنگی ها هم نشاسته ذرت و شکر بریزید و کناره های خمیر رو بصورت نامرتب، روی تعدادی از توت فرنگی ها تا کنید و بقیه تخم مرغ زده شده رو روی خمیر بمالین و پرک بادام بریزین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه، حدود ۲۵-۳۰ دقیقه بپزین تا سرخ شه.
پنیر ماسکارپونه سوپرمارکت ها موجوده.
این دستور خمیرش شیرین نیس ولی میتونین چند قاشق غذاخوری پودر قند بزنین. خیلی نه تا سفت نشه خمیر.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓