#نون_زنجبیلی_تبریز
آرد تا جاییکه بدست کمتر بچسبه
روغن نصف لیوان
کنجد زعفران خامه زرده برا رومال
سفیده برا تو خمیر
خمیر مایه ۱ق.غ
شکر ۲ق.غ
نمک مقداری
زنجبیل ۱ق.غ وپودر هل کمی
روغن سفیده نمک هل زنجبیل با هم زن دستی بزن بزار کنار
خمیر مایه با آب ولرم وشکر به عمل بیار وبه مواد قبلی اضافه کن وارد بریز زیاد آرد نریز با ورز دادن چسبناکی رو بگیر بعد بزار استراحت کنه تو محیط آشپزخونه بعد پفش رو آروم بگیر و
بعد بشکل بالا کن ورومال کن بزار فر از پیش گرم برا من ۱۵۰ درجه و طبقه وسط ۲۰دقیقه
بعضاً زعفرون رو به خمیر هم میزنن من نزدم
وفقط بشکل غلیظ برا رومال استفاده کردم با ۱ق خامه و۱زرده
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐