#خوراک_جگر_سفید
#جغور_بغور
پخت جگر سفید گوسفند
جگر خوب بشور بعد باقیچی ریز خرد کن بعد درون زودپز بزار باکمی نمک وزردچوبه وآب خوب بپزه برای اطمینان ازپختش باانگشت لهش کن اگرپخته بود له میشه سپس بایه پیازمتوسط پیازداغ درست کن البته پیاز روزیادسرخ نکن فقط درحد یکه تفت کوچولو بدی بعدش کمی رب توی پیازداغ تفت داده شده بریز سپس جگررودرون مخلوط پیاز داغ ورب ریخته مخلوط کرده به اندازه 2-2/5لیوان آب گوشت یا آب مرغ روی جگرت بریز تاچیزی حدود 5دقیقه باحرارت ملایم بپزه بعدش کمی به جگرت زردچوبه کمی زعفران وبه اندازه لازم فلفل سبز تند یافلفل قرمز تند بریز موادروقاطی کن تامزه داربشه بعد 5-6عدد پیاز روبصورت حلقه ای یاخلالی برش زده توی جگر بریز ویه کره 25گرمی هم توش بزارواجازه بده باحرارت کم مواد پخته وجاافتاده بشه هرزگاهی نگاه کنید که آبشو نکشه برای اینکه مزه عالی داشته یاشیم بهتر کمی اگردراختیارتون بود به ترش نگینی یا غوره به اندازه 1/2لیوان ریخته اگرنبود آبغوره یاآبلیمو به اندازه ذایقتون ریخته بعد 5دقیقه حرارت راخاموش کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱