#قیطونی_یا_قلتونک
مواد لازم
اردسفید ۲۰۰گرم
اردنخودچی ۱۳۵گرم
اردبرنج ۶۵گرم
خاکه قند(نثار ) ۲۰۰گرم
روغن صاف قنادی ۱۸۳گرم
خلال بادام ۶۵گرم
پودر هل ۱/۸ق چ
وانیل ۱/۸ق چ
طرز تهیه
ابتدا خاکه قندوروغن را بادور متوسط همزن خوب بزنید تا پوک وسفید شود
بعد خلال بادام خرد شده را اضافه کنید
سپس آردها وهل را کم کم با دور کند دستگاه اضافه کنید خمیر نرم ولطیفی بدست میاید.
خمیر شما اماده چونه شدن است
بادست گرد کنید به اندازه ی یکسان(اندازش دست خودتونه )
ظرفی را با گلاب یا اب پر کنید
خمیر چونه شده را داخل گلاب بندازیدچند دقیقه داخل گلاب بمونه
بعد از در اوردن از توی گلاب بلافاصله داخل نارگیل های رنگی یا کنجد یا هر چیز دیگری به سلیقه خودتان بندازید
بعد توی سینی بچینید
وتوی فر بندازیدبا دمای 150 درجه ی سانتیگراد.بعداز پخته شدن وخنک شدن درظرف دربسته بمدت طولانی نگهداری کنید .ترکهای این شیرینی عادیه نگرانش نباشید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆