#سه شنبه ها با آشپز باشی☺️
#کوفته_انار_و_گردو
✍مواد لازم:
• گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفندی: ۳۰۰ گرم
• گردو: ریز رنده شده نصف پیمانه
• پیاز: ۱ عدد • جعفری و نعنا خرد شده روی هم: ۲ قاشق غذا
• تخم مرغ محلی: ۱ عدد
• آرد نخودچی سالم: ۲ قاشق غذا
• رب انار طبیعی: ۱ قاشق غذا
• نمک دریاچه و فلفل سیاه به میزان لازم
✍مواد لازم برای سس کوفته:
• پیاز: ۱ عدد
• روغن زیتون: ۲ قاشق
• زعفران:نصف قاشق غذاخوری
• رب انار: ۲ قاشق غذا
• آب انار: ۱ پیمانه
• آب: نصف پیمانه
• نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
•شیره انگور یا شکر سرخ: کمی
♨️طرز تهیه:
برای تهیه کوفتهها، پیاز را رنده کرده و کمی آبش رو بگیرید و همراه گوشت چرخ شده حسابی ورز بدین تا خوب با هم مخلوط شده بعد گردوی رنده شده رو به مواد اضافه کنید و با نمک و فلفل ورز دهید. سبزیجات،آرد نخودچی ،تخم مرغ ورب انار را اضافه کنید و آنقدر ورز دهید تا مواد چسبندگی کافی پیدا کنند. حالا از مواد به اندازه یک گردو برداشته و گلوله کنید و یک تا دو ساعت در یخچال بگذاریدتا خودش رو بگیرد.
✔برای تهیه سس:
پیاز رو نگینی خرد و سرخ کنید. سپس رب انار وزعفران را در پیازها تفت دهید و نمک و فلفل و شکر را اضافه کنید. بعد از آن، آب انار و آب را افزوده و اجازه دهید سس به آرامی بجوشد و کمی غلیظ شود. حالا کوفتهها را بیرون آورده و درکمی روغن سرخ کنید و پس از آن، به آرامی و با فاصله در سس بچینید. در ظرف را باز بگذارید و اجازه دهید کوفتهها یک ربع در سس بمانندو پخته شود تا مزه دار شوند. کوفتهها را پس از پخت، در ظرف قرار داده و با دانههای انار، گردو یا خلال پسته تزئین کنید
@BanovaneMontazer
🍁مراقب خوشبختی هاتون باشید🍂