♦ تولید گوشت قرمز در رشتخوار خراسان رضوی افزایش یافت ▫ مدیر جهاد کشاورزی رشتخوار گفت: طرح «سیدرگذاری» که با مشارکت دامداران این منطقه بر روی سه هزار راس میش امسال انجام شد، موجب افزایش هفت درصدی تولید گوشت قرمز در این شهرستان شد. ▫ وی تصریح کرد: جمعیت دام سبک شهرستان رشتخوار ۱۱۸ هزار رأس با تولید ۱۳۱ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم گوشت قرمز در سال ۱۴۰۲ بود که با انجام عملیات سیدرگذاری و سایر اقدامات، پیش‌ بینی می‌ شود تولید گوشت امسال در رشتخوار به ۲۰۰ تن برسد. | ╭─═══════── 🆔 @Basij_KhRazavi 🌐 basijnews.ir/fa/khorasan_razavi ╰─════════════───