🐟چرا ماهی تیلاپیا خوک ماهی ها محسوب می شود؟ چون خداوند عالم هستي اين ماهي را براي آب و هواي كشور چين بوجود آورده لذا يك گونه مهاجم براي شرايط ايران است و باعث مي شود كه به گونه هاي ديگر اجازه تكثير ندهد، ضمن اينكه در حين رشد در شرايط آب و هوايي ايران تغييرات بيولوژيكي در سيستم سلولي اين ماهي اتفاق مي افتد، ماهی تیلاپیا ارزش غذایی این ماهی در حد خوک است. یکی از مهمترین فاکتورهای تعیین کننده ارزش غذایی ماهی‌ها، نسبت اسید چرب امگا ۳ به امگا ۶ در آنهاست که هرچقدر این نسبت زیادتر باشد، نشان از ارزش بالای غذایی آن ماهی دارد اما در تیلاپیا این نسبت بسیار کم است و در عوض میزان امگا ۶ خیلی بالاتر از امگا ۳ بوده و این امر باعث بیماری آلزایمر، التهابات روده‌ای و بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود، در حالی که در ماهی‌هایی مانند سالمون، قزل آلا، ساردین، تن ماهیان، ماهی کولی و غذاهای دریایی دیگر، اسید چرب امگا۳ بسیار سرشار ست. این اسید چرب باعث جلوگیری ازامراض قلبی و کنترل دیابت می‌شود و بالعکس آن امگا۶ ممکن است موجب اختلالات مغزی، آلزایمر و تشدید التهابات شود. 🍎آنتی بیوتروریسم @antibioterorism_asli